Polityka prywatności

Polityka prywatności Gracel Sp. z o.o. opisuje sposoby i zasady przetwarzania Twoich danych osobowych w naszym serwisie internetowym

INFORMACJE OGÓLNE

Zgodnie z art. 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych informujemy, że Państwa dane osobowe pobierane są przez spółkę Gracel Sp. z o.o. siedzibą w Toruniu, ul. Sienkiewicza 39, który jest jednocześnie Administratorem Danych Osobowych Zakres gromadzonych przez Administratora danych otrzymywanych ze strony internetowej ogranicza się do informacji zawartych w przesłanym formularzu i przetwarzane w celu odpowiedzi na zadane pytanie oraz przesyłania ofert maketingowych.

Administrator Danych Osobowych ponosi odpowiedzialność za przetwarzane dane osobowe email: bTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Dane osobowe pozyskujemy poprzez:

Dobrowolne wprowadzenie przez klienta do formularza zamówienia
Zapisywanie na tzw. Ciasteczek na komputerze użytkownika
FORMULARZE

Użytkownik podaje dobrowolnie swoje dane osobowe w zakresie niezbędnym do zadania pytania
Serwis wysyła automatycznie na adres podany w formularzu informację zwrotną w celu potwierdzenia złożenia zamówienia przez użytkownika
Serwis może wysyłć na adres podany w formularzu informacje o przedłużaniu usługi oraz faktury VAT w celu rozliczenia usługi.
Serwis może gromadzić informacje o adresie IP użytkownika oraz czasie w którym odwiedził portal.
PRZEKAZYWANIE DANYCH

Serwis nie przewiduje przekazywania danych osobowych zawartych w formularzu podmiotom trzecim.
Administrator Danych Osobowych może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z przepisów obowiązującego prawa.
PLIKI COOKIES

SerStrona web asystent.net korzysta z plików Cookies (tzw. Ciasteczka).
Ciasteczka to niewielkie pliki tekstowe stanowiące dane informatyczne (adres strony z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer)
Pliki te służą do tworzenia statystyk odwiedzin, które pokazują w jaki sposób użytkownicy korzystają z serwisu, co umożliwia ulepszenie jego struktury i zawartości.
Dopasowują materiały reklamowe emitowane przez sieci Google
Informacji o użytkowniku gromadzonych przez sieć reklamową Google możesz przeglądać i edytować przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/
Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików Cookiem. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
Google Analitics

Informacje o zachowaniu użytkownika po stronie serwera gromadzone są wyłącznie w celu prowadzenia statystyk odwiedzin oraz sprawdzania efektów kampanii reklamowych kontroli zaangażowania i zapewnienia najwyższej jakości usług .

PRAWO DO ZOSTANIA ZAPOMIANYM

Zgodnie z art. 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych każdy klient Gracel Sp. z o.o. ma prawo do usunięcia z naszych zasobów swoich danych osobowych w tym celu należy wystosować odpowiednie pismo do ADO ( email: bTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.)

Państwa dane osobowe, pobierane przez stronę internetową www.gracel.pl, znajdą się w systemach informatycznych spółki Gracel Sp. z o.o. siedzibą w Toruniu, ul. Sienkiewicza 39, będącej jednocześnie Administratorem Danych Osobowych. Są to następujące dane: adres e-mail, pliki cookie, statystyki google analytics. Dane zbierane są zgodnie z art.5 pkt 1 lit. f w sposób minimalny.
Kontakt z Administartorem Danych Osobowych: email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Ponadto, w każdej chwili posiadają Państwo prawo wniesienia żądania zaprzestania przetwarzania danych. Czytaj politykę prywatności.

Powered by Webasystent 2017